.

Wie zijn we ?Crossproductions is een all-round audiovisueel productiehuis, gespecialiseerd in de realisatie van kwalitatieve bedrijfsfilms, publicitaire films en promotiefilms, reportages van evenementen, documentaires, opleidingsfilms, videoclips, webvideo, DVD / CD ROM / Blu-ray Discs, fotografie, maar ook volledige ‘Narrowcasting’ (of Digital Signage) projecten, in opdracht van bedrijven,  kleinhandelaars, vakorganisaties, congresorganisatoren, event bureaus, overheidsdiensten,  webdesigners, reclamebureaus, enz…

Onze bewezen kennis van audiovisuele bedrijfscommunicatie en uitgebreide ervaring in zowel televisie- als video- en internettoepassingen zijn een belangrijke troef voor het welslagen van uw communicatieproject. 

Waar nodig doen we beroep op gedegen partners uit ons vakgebied want, gedeelde kennis is dubbele kennis.  Zo resulteert de samenwerking steeds in een vruchtbare kruisbestuiving en kunnen we u op kostenbesparende wijze een integraal dienstenpakket aanbieden.
Voor 'voice-overs' en presentatoren hebben we een uitgebreide databank opgebouwd van professionele sprekers van o.a. radio en televsie (VRT, BBC, TF1) in diverse talen.
Voor vertalingen van bijvoorbeeld ondertitelingen werken we samen met een gespecialiseerd vertaalbureau dat een degelijke ervaring bezit op vlak van vertalingen voor audiovisuele producties.

Zelf houden we continu de vinger aan de pols waar het nieuwe trends en technieken betreft.  

Ons palmares: referenties in een breed scala aan onderwerpen en sectoren.


cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy