.

Video Marketing


Bespaar op uw marketingkosten en haal meer resultaat uit uw marketingbudget !
Bij audiovisuele communicatie wordt in eerste instantie nog vaak gedacht aan radio en televisie.  
Deze media hebben een groot bereik én effect, maar zijn ook erg duur.  Het zijn erg vluchtige media, waardoor de boodschap zeer dikwijls herhaald moet worden om effect te hebben.  Reclameboodschappen op TV worden ook steeds vaker weg gezapt.  De komst van digitale TV heeft dit fenomeen nog versterkt.

Het kijken naar web-tv, online video, wordt daarentegen alsmaar  populairder.  De ontwikkeling van filmwebsites zoals YouTube en fotosites als Flickr speelden daar een belangrijke rol in.  Ook sociale netwerksites als Twitter, Facebook en MySpace bieden totaal nieuwe kansen voor audiovisuele marketing.

Een goede informatieve bedrijfswebsite wordt meer en meer een digitaal publicatieplatform.  Webclips, product-video’s en bedrijfsreportages vormen daarbij het ideale visuele communicatiemiddel en zorgen voor een commercieel sterkere website.

Beelden blijven beter hangen
Mooie beelden, de juiste muziek, een professionele voice-over en een creatieve montage zorgen ervoor dat uw webvideo of uw bedrijfsreportage een goed gevoel oproept bij uw doelgroep.
  
Ook op uw verkooppunt - in uw winkel, etalage, showroom, webshop, beurstand, tijdens uw evenement en zelfs in uw kantoorruimte- is doeltreffende visuele communicatie zeer belangrijk.  Meer dan de helft van de aankoopbeslissingen wordt door de klant namelijk genomen op het verkooppunt zelf. Webclips, productvideo’s en bedrijfsreportages zijn daarvoor het krachtigste visuele communicatiemiddel waar geen enkele brochure of folder tegenop kan.

cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy