.

Narrowcasting / Digital SignageOp uw verkooppunt - in uw winkel, etalage, showroom, op uw beurstand, tijdens uw evenement en zelfs in uw kantoorruimte - is doeltreffende visuele communicatie zeer belangrijk.

Meer dan de helft van de aankoopbeslissingen wordt door de klant namelijk genomen op het verkooppunt zelf. Productvideoís en bedrijfsreportages zijn daarvoor het krachtigste visuele communicatiemiddel waar geen enkele brochure of folder tegenop kan.

Via Plasma of LCD schermen brengt Narrowcasting (of Digital Signage) uw reclame- en andere boodschappen zo dicht mogelijk bij uw doelgroep, en dit op het juiste moment op de juiste plaats.  U communiceert op een snelle en efficiŽnte wijze wat u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt.

Afhankelijk van de toepassingsbehoeften kan een Narrowcasting project op zeer uiteenlopende basis gerealiseerd worden, gaande van ťťn televisiescherm met een DVD speler, of beter nog een LCD monitor met ingebouwde PC, meerdere schermen die verbonden worden via een Video Distribution Amplifier tot een volledig professioneel PC-netwerk of zelfs via een Internet server met specifieke beheers-software, om de inhoud vanop afstand weer te geven en aan te passen.

De weergegeven inhoud kan variŽren van korte videoclips tot volledige bedrijfsfilms of productpresentaties, reportages van evenementen, aangevuld met foto's en informatieve of promotionele tekstboodschappen.
cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy