Kortspeelfilmeen greep uit onze realisaties...

Pijn om Gisteren: Een drama met Marc Andries en Alex van Haecke;

Niks aan René Zeggen: Een bizarre comedie met Lea Couzin in de hoofdrol.

Klappen: Een kortverhaal van Simon Carmiggelt met Lea Couzin en Gerd de Ley in de hoofdrollen.

Mijnheer Peeters: Een kortverhaal van Simon Carmiggelt met Lea Couzin en Gerd de Ley in de hoofrollen.

Een Bovennatuurlijke Relatie: Absurde humor met Karel Deruwe en Bert André in de hoofrollen. Regie: Paul Amand.

De Smaak van Wraak: Een thriller met Erik Goris in de hoofdrol. Verder met Norman Baert, Gerd de Ley, en Arnold Willems. Regie Paul Amand

Afspraak in de Hilton: Enkele huurmoordenaars moeten een verrassende opdracht uitvoeren. In de hoofdrol : Pol Goossen en Michaël De Cock. Regie Paul Amand.

Wie is Vincent ?: Een film die zich afspeelt tijdens en kort na de tweede W.O. Naar een eigen geschreven verhaal. In de hoofdrol Nancy Shea en Wim Vermeylen. Verder met Pol Goossen en Annemarie Picard en Gudi Raymakers. Regie Paul Amand.

De Witte Woede: Productie volledig in High Definition afgewerkt. Naar een kortverhaal van Patrick De Bruyn en bewerkt door Paul Amand. Met Katelijne Geerts, Marleen Merckx, Annemarie Picard, Arnold Willems, Jenny Tanghe, Annemarie Picard, Erik Goris, Gerd de Ley en vele anderen.

Misleid: Thriller/drama waarin een jonge kerel, na zijn ontslag, op zoek gaat naar ander werk. Slaagt hij er in de juiste keuze te maken uit het schaarse aanbod, of wordt hij Misleid?” De rollen zijn reeds verdeeld en zullen worden vertolkt door enkele rasacteurs, gekend van series op Eén en VTM.  De opnamen zijn gepland in de zomer van 2011.
.
videowall
De Witte Woede De Witte Woede De Witte Woede Aspraak in de Hilton
Afspraak in de Hilton De smaak van wraak De smaak van wraak Wie is Vincent
Wie is Vincent Wie is Vincent Wie is Vincent Crossproductions
cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy