.

FilmprojectenNaast het reportagewerk in opdracht van bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties realiseren we regelmatig filmprojecten in eigen beheer.  Enkele van onze meest recente realisaties:

Een nieuwe Kortspeelfilm ...

Inderdaad, er staat een nieuw kortspeelfilmproject op stapel! Misleid’, zo zal de kortfilm heten. “Het wordt een thriller/drama waarin een jonge kerel, na zijn ontslag, op zoek gaat naar ander werk. Slaagt hij er in de juiste keuze te maken uit het schaarse aanbod, of wordt hij Misleid?” De rollen zijn reeds verdeeld en zullen worden vertolkt door enkele rasacteurs, gekend van series op Eén en VTM.

Gard à Vous
Ook tijdens zonnige zomerdagen wanneer de terrasjes lonken zit Crossproductions niet stil. We maakten opnames voor een nieuwe format in het Zuid-franse departement Gard.

De Witte Woede
“De Witte Woede” was het vierde niet-commerciële kortfilm project van een door passie voor de film gedreven team van cineasten, waarvan Paul Amand en ikzelf, de vaste kern uitmaken. De film kaapte op verschillende niet-commerciële filmfestivals de hoofdprijs weg.
Het kortverhaal 'De Witte Woede' werd met toestemming van de auteur Patrick De Bruyn in een filmscenario verwerkt door Paul Amand, die eveneens het draaiboek en de Regie voor zijn rekening nam.
De opnamen gebeurden op verschillende locaties in de Provincie Antwerpen, waarvan de spoedafdeling van het U.Z.A. de hoofdmoot voor zijn rekening nam.
Productie en Camera: Paul Lacroix
Montage en sonorisatie: Paul Amand en Paul Lacroix
Acting: Katelijne Geerts, Marleen Merckx, Annemarie Picard, Jenny Tanghe, Lea Couzin, Marleen Geerts, Erik Goris, Staf Van Berendoncks, Arnold Willems, Gerd de Ley, Raymond De Bruyne, Rolf Stalmans, Pauline Keyser, Mathieu Amand en Charlien Frans.
Story: Het verhaal speelt zich af in de wereld van het ziekenhuis.  Lieve, een toegewijde verpleegster en alleenstaande moeder van 2 kinderen kan maar moeilijk de eindjes aan elkaar knopen....  Wanneer ze het advies van een vriendin opvolgt hoopt ze snel wat bij te verdienen. Ze overschrijdt echter haar eigen grenzen.
Een boeiende film met sterke emotionele scènes en een prachtige acting.

cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy