.

DVD productieAfhankelijk van de gewenste oplage zorgen wij voor de duplicatie of de replicatie van uw DVDís.
Replicatie is ideaal voor oplages groter dan 500. Bij replicatie worden de discs geperst in tegenstelling tot het branden bij duplicatie.
  
Onze dienstverlening omvat de ontwikkeling (authoring), pre-mastering en productie (DVD's branden of DVD's persen), inclusief bedrukking van de discs en verpakking.

Voor de bedrukking van de discs en van de DVD verpakking kan u zelf de bestanden aanleveren of ze door ons laten ontwerpen.

Blu-ray productieBlu-rayô is het recentste digitaal opslagmedium waarop videofilms in HDTV-formaat kunnen worden opgeslagen en weergegeven. Om een Blu-ray Disc te kunnen bekijken heb je een Blu-ray Disc speler nodig. 

Hoewel Blu-rayís in principe kunnen afgespeeld worden op gewone TV's (standard-definition van 625 beeldlijnen), indien je van de HD-beeldkwaliteit wenst te kunnen genieten dien je minstens over een HD-Ready toestel te beschikken dat de beelden met een kwaliteit tot 1080i kan weergeven of nog beter over een Full HD-TV toestel dat de Full HD 1080p-kwaliteit kan weergeven waarmee je tot vijfmaal meer details ziet dan op een standaard tv-toestel!

Wenst u uw High-Definition videoproductie te laten persen op Blu-ray Disc dan kan u daarvoor bij ons terecht (oplage min. 1.000 exemplaren).

cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy