.

Bedrijfsreportages / Promotiefilms

Een audiovisuele presentatie wordt vandaag niet langer enkel bekeken op TV. Door de introductie van DVD, recent ook Blu-ray Disc en de enorme technische evolutie van het Internet zijn de gebruiksmogelijkheden van bedrijfsreportages en promotiefilms een stuk uitgebreider geworden.
U kan uw bedrijfsfilm of promotiefilm niet alleen gebruiken bij bijvoorbeeld beursbezoeken, maar ook in presentaties op kantoor, via de laptop van uw verkopers of in uw etalage.  Een korte bedrijfsreportage, of een promotiefilm waarin bestaande of nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht, kan uiteraard ook via uw website bekeken worden.

De realisatie van een standaard videoreportage omvat o.a.: opmaak van scenario, regie, productie, camera, montage, tekstredactie, desgewenst voice-over of presentatie in beeld, gepersonaliseerde muziek, integratie van uw huisstijl, ...  steeds op maat uitgewerkt in functie van uw wensen en binnen uw budget.

Basis bedrijfsfilm / promotiefilm
Op basis van een vooraf besproken draaiboek worden in een halve dag diverse beelden van uw bedrijf opgenomen (binnen/buiten) en/of interviews afgenomen.
Dit materiaal wordt verwerkt tot een film van maximum 5 minuten. U ontvangt een DVD met de bedrijfsreportage op hoge kwaliteit en een CD met de bedrijfspresentatie op het gewenste internetformaat.

Multi-Chapter bedrijfsreportage
Heb je meerdere diensten of producten die je in de kijker wil plaatsen, of wil je je verhaal kwijt aan verschillende doelgroepen, in verschillende taalversies met professionele voice-over en/of met ondertiteling ?

Een multi-chapter reportage is een verzameling filmpjes op 1 DVD, verdeeld in verschillende hoofdstukken. Via een interactieve duidelijke DVD menustructuur kiest de kijker zelf 1 enkele clip uit het geheel. Kort en krachtig krijgt je publiek zo het juiste onderdeel van je grotere verhaal te zien.  De verschillende hoofdstukken kunnen tevens geŽncodeerd worden tot afzonderlijke webclips en in uw website geÔntegreerd worden

Reportage van uw bedrijfsevenement
Wil u video op uw evenement of uw evenement op video ?
Ook voor een beeldverslag van uw klantendag, bedrijfsfeest, congres, of productvoorstelling kan u bij Crossproductions terecht.
cpwebdesign
Gebruiksvoorwaarden & privacy